THINK TOMATO - BRAND IN THE SPOT LIGHT

Think tomato is

een huisgemaakte tomatensaus gemaakt van Belgisch geteelde kerstomaten (95%). De saus is tot in de puntjes gekruid en op smaak gebracht, en dus helemaal gebruiksklaar.

JULIE

OPGELET

Blok wordt niet getoond.
Ontbrekende cruciale velden: niet gedefineerd
Gelieve dit na te kijken in het controle paneel.

Mange des tomates mon amour, mange des tomates nuit et jour...


Recepten

OPGELET

Blok wordt niet getoond.
Ontbrekende cruciale velden: foto
Gelieve dit na te kijken in het controle paneel.

Bloody mary oesters (12 stuks)


  • 12 holle oesters
  • 100 ml Think tomato
  • 10 ml wodka
  • tabasco naar keuze
  • zeste en sap van 1 limoen
  • snufje zout
  • 2 takjes dille


  1. Doe het think tomato sap in een kommetje samen met de wodka, tabasco, sap van de limoen en zout.
  2. Meng goed onder en zet in de koelkast.
  3. Open ondertussen de oesters en giet een beetje van het oestersap bij de Bloody Mary.
  4. Verdeel de Bloody Mary over de oesters en werk af met een takje dille en zeste van de limoen.
  5. Kruid met peper.

op het vuur gegaarde ratatouille met witte vis

  • 1 pot think tomato
  • 200 g witte vis
  • 1 pakje feta
  • 2 knoflooktenen
  • 1 paprika
  • 1 courgette
  • 1 aubergine
  • 1 grote ui
  • verse oregano
  • verse tijm
  • peper en zout
  1. Snij alle groenten, niet te fijn.
  2. Laat de gesnipperde look en ui even bruinen in olijfolie,
  3. voeg er de andere gesneden groenten aan toe.
  4. Voeg de verse tijm en oregano toe en roer gegeregeld om, hou ook het vuur in de gaten.
  5. Eénmaal de groenten gaar zijn, voeg je er de think tomato aan toe en laat je alles nog even pruttelen.
  6. Leg de witte vis in de warme saus en groenten en laat garen.
  7. Eénmaal de vis gaar, werk af met feta en neem de schotel van het vuur.
  8. Dit gerechtje kan je serveren met gegrilde krielpapatjes, brood of semoule.
  9. Smakelijk!

Pizza met groene asperges

1 pot think tomato
1 rol bladerdeeg
1 bol buffelmozzarella
Een bundel groene asperges
citroenceste
za'atar(optioneel)
verse munt
eigeel

1. Rol het bladerdeeg uit.
2. Spreid think tomato gelijkmatig uit over het deeg, maar laat de randen vrij.
3. Beleg de think tomato met de plakjes mozzarella.
4. Verwijder de harde einden van de asperges en leg ze op de mozzarella.
5. Besprenkel het geheel met wat olijfolie en rasp er de citroenzeste over.
6. Rol de randen van het deeg over, bestrijk die eventueel met eigeel voor een mooi korstje en strooi er wat za'atar over.
7. Plaats in de oven (180°C) tot de mozzarella bubbelt en de randen een goudbruine kleur krijgen.
8. Serveer met verse munt.
9. Smakelijk!